top of page

Wie zijn wij ?

 

 

 

De kinderopvang is altijd in beweging. Veel wetgeving werd aangepast, de GGD inspecties werden veel strenger en de kinderopvang had opeens alle aandacht van de politiek.

 

Alle verplichte aanpassingen waren vooral voor de kleine kindercentra een grote aanslag op zowel mankracht als financiën. Daar kwamen nog de bezuinigingen bij en de financiële crisis.

 

De kinderopvang belandde dan ook in zwaar weer. In zo'n periode is het van groot belang om de krachten te bundelen en samen deze moeilijke periode te overleven.

 

Dit is dan ook de basis van het PAKK. Diverse kleine Amsterdamse kindercentra hebben de krachten gebundeld en zijn georganiseerd in het PAKK. Sinds kort zijn wij ook een vereniging. Het PAKK wordt nu als een volwaardig partner gezien in de plannen van bijvoorbeeld de Gemeente Amsterdam.

 

De kleine kindercentra maken een groot deel uit van de kinderopvang in Amsterdam, daar is het zo belangrijk dat er naar de kleine kindercentra wordt geluisterd.

 

Wij hopen dat deze website voor u informatief is en wij nodigen iedereen uit om zijn mening met ons te delen via ons forum.

 

Het bestuur van PAKK bestaat uit:

 

Voorzitter:          Mylan de Groot

Secretaris:          Ruth Levant

 

 

 

bottom of page